Glijmiddel

X-man glijmiddel

Er bestaan heel wat misverstanden over glijmiddel. Op de een of andere manier wordt er veel gedacht dat glijmiddel enkel bestemd is voor tieners met gierende hormonen óf de wat oudere dames op leeftijd die het niet meer moeten hebben van hun natuurlijke vocht. Wat een onzin! Glijmiddel kan voor het seksleven van iedereen, ja echt – IEDEREEN, een waardevolle aanwinst zijn. Dus daarom: alles wat je wilt weten over glijmiddel.

Wat is X-man glijmiddel?

Glijmiddel is een speciaal samengestelde gel of vloeistof die op intieme gebieden kan worden aangebracht om het genot te vergroten en ongemak tijdens seks te verminderen.

Tijdens de opbouw naar seks neemt je natuurlijke vocht meestal toe als gevolg van toenemende seksuele opwinding. Om verschillende redenen heb je echter wat extra hulp nodig om voldoende natuurlijk glijmiddel aan te vullen, zodat seks aangenamer wordt en om het zowel voor jou als je partner comfortabel te maken. Hoewel aanmaak van natuurlijke glijmiddel op verschillende momenten in je leven kan verminderen als gevolg van stress, medicatie, gezondheid en hormonale veranderingen; het gebruik van glijmiddel kan in deze periodes zeer effectief zijn.

Zelfs als je geen probleem hebt met uitdroging, kan glijmiddel worden gebruikt om seksuele ervaringen te stimuleren en te verbeteren en om de handeling van seks, evenals orale seks, op veel manieren aangenamer te maken. Het kan helpen om de sensaties tijdens seks tussen jou en je partner te vergroten.

X-man glijmiddel tijdens het voorspel

Er zijn verschillende momenten waarop u een X-man glijmiddel kunt aanbrengen. Tijdens het voorspel al bijvoorbeeld. Met een glijmiddel op basis van siliconen kunt u elkaar al heerlijk masseren. En vandaaruit langzaam naar beneden, naar de penis en de vagina afdalen.

Het gebruik van een glijmiddel bij stimulatie met hand of mond kan ook voor opwindende nieuwe sensaties zorgen.

Een glijmiddel met een stimulerend, verkoelend of verwarmend effect zal u verrassen. Voor speels plezier en intens genieten tijdens het voorspel. Breng het daarvoor niet alleen aan op de penis en de vagina, maar bijvoorbeeld ook op de tepels. Of op andere gevoelige plekjes zoals oorlelletjes, dijen, hals…. Blaas er zachtjes vervolgens op voor een overweldigend lekker gevoel.

Er zijn ook glijmiddelen met een smaakje. Die kunt u op de penisof de vagina aanbrengen voor oraal genieten