Stories

Bij mijn schoonzus op visite

Op een zaterdagavond gingen mijn vriendin en ik bij mijn schoonzus en zwager op visite, ik ging tegenover mijn schoonzusje zitten. Zij had een rokje aan en zij ging zo zitten, dat ik kon zien dat ze hier niks onder aan had. Na een poosje zegt mijn vriendin dat ze zich niet lekker voelt en naar huis wil, en ze zei dat ik nog wel blijven mag. Mijn zwager zei dat hij haar wel even weg wilde brengen.

Toen ze net weg waren kwam mijn schoonzusje naar mij toe en haalde mijn pik uit mijn broek. Zij begon mij af te trekken en hield het buiten in de gaten of mijn zwager er weer aan kwam. Ik voelde dat ik ging komen en zij had het in de gaten, ze kwam snel met haar mond er naar toe en ik spoor mijn zaad achter in haar keel. Ze bleef nog een poosje op mijn pik zuigen, totdat ik zag dat mijn zwager er weer aan kwam. Elke keer als mijn zwager naar de wc ging, begon mijn schoonzusje met haar kale kutje te spelen. Mijn zwager was op een gegeven moment dronken en ging naar bed. Mijn schoonzusje ging na een klein poosje kijken of hij al sliep. Ze kwam er helemaal naakt aan lopen. Wat had ze een prachtige lichaam. Strakke borsten en een mooi geschoren kutje.

Zij ging zitten en ik begon haar lekkere kutje te likken. Ik stak 2 vingers in haar kutje en begon er flink in te raggen. Zij begon harder te kreunen en kwam heerlijk klaar. Het kutvocht liep er uit en ik bleef er aan likken, totdat zij mijn hoofd weg drukte. Neuk mij hard zij ze. Ik kwam boven op haar te liggen en drukte mijn dikke pik in haar kut. Ik neukte haar zo hard, dat ze helemaal gek werd van geilheid. Het witte geil liep uit haar kut en mijn pik zat er al ook helemaal onder. Na een paar flinke stoten voelde ik dat ik weer ging komen. Ik spoot haar kut vol met sperma en haalde mijn pik die onder het geil van haar en sperma van mij zat. Ze nam mijn half slappe pik in haar mond en zij bleef er net zo lang op zuigen dat mijn pik weer strak stond. Ik zei tegen haar kom eens gebogen voor mij staan en zij deed dat.

Ik zette mijn natte pik tegen haar kont gaatje. Heel langzaam drukte ik mijn eikel naar binnen, ze gilde licht van de pijn en ik wachte totdat het weer ging. Langzaam drukte ik mijn pik tot aan mijn zak bij haar naar binnen en begon haar kontje heerlijk te neuken. Zij begon haar klitje te vingeren terwijl ik haar kontje neukte. Ik voelde hevige schokken en zij kwam kreunend klaar. Ik ramde nog even hard door en spoot mijn sperma in haar kontje. Mijn pik gleed uit haar kontje en wij kleden ons weer aan. Na een poosje ging ik ook naar huis, ik zoende haar en zei dit gaan we vaker doen