Stories

Een warm dagje met z’n tweeën op het strand

Ik zal ons eerst even voorstellen voor je direct in ons verhaal zit. Ik ben een jonge vrouw van rond de 30 en ik zit in een verboden relatie met een bezette man die een paar jaar ouder is. Niet veel mensen zouden goedkeuren wat wij hebben, maar we zitten op een level op elk niveau heel dicht bij elkaar. Onze woorden, onze blikken, onze kussen en de seks is hemels en uitdagend. We appen vaak, we teasen elkaar en fantaseren samen en proberen het graag in het echt uit. Zo ook dit geile verhaal wat hij over de app naar me stuurde op een lange werkdag, waar we toen samen een hele dag verder over door fantaseerden…totdat er voor ons een ultieme fantasie ontstond…een trio met een vrouw erbij.

Na een avond en nacht hele heftige seks in het hotel worden we wakker, het is al laat in de ochtend en we zijn net op tijd voor het ontbijt. We kleden ons aan, fatsoeneren ons een beetje en lopen naar de ontbijtzaal. Je ruikt nog naar seks zeg ik en je zegt dat ik er ook nog naar ruik… In de ontbijtzaal lopen we langs het eten en pakken allebei heel veel, we zijn uitgehongerd van alle inspanning. Bij de broodjes zie ik een leuk meisje staan, ze werkt hier want we hebben haar gisteren ook al gezien, ze is niet te lang, mooi formaat borsten, blond haar met krullen, blauwe ogen en niet dun maar zeker niet dik, gewoon precies goed. Als ik wat broodjes pak zeg ik vriendelijk goedemorgen en zij zegt het terug en kijkt me aan met een bepaalde herkenbare blik. Als we aan tafel zijn vraag ik of zij jou ook is opgevallen en je zegt dat ze je diep aankeek…”mij ook zeg ik”. We kijken elkaar aan en volgens mij broeit er een plannetje in ons hoofd. “Als het kan, zullen we haar meelokken naar onze kamer?” vraag ik je, “mmm wat heb je toch goede plannen” zeg je.

Het ontbijt is klaar, geen kans nu maar misschien is ze er vanavond ook nog wel in het hotel. We gaan naar onze kamer en gaan eerst eens uitgebreid in bad, we hebben een heel groot los bad. Ik laat het vollopen en met veel schuim erop. Voor we in bad gaan kussen we, diep, intens, naakt en ik glij met mijn handen over je sexy lichaam. Ik wil meer maar je bent een beetje streng, ik moet me inhouden en we gaan in bad. We soppen elkaar in, maken elkaar schoon, kijken elkaar aan ik wil weer met mijn handen op onderzoek uit onder het schuim door maar je drukt mijn handen weg. Met je voet verken je mij wel verder, je glijdt met je voet lang mijn benen, je komt bij mijn pik en voelt hoe hij al in vorm is…je voet glijdt langs mijn pik en je bent mij aan het teasen, plagen, op aan het winden maar ik mag jou niet aanraken. Je speelt met je borsten en het maakt me gek, ik wil je maar je wil de spanning opbouwen vandaag. Nadat we in bad zijn gegaan bedenken we wat we gaan doen het is inmiddels al rond 1 uur en we hebben de hele middag nog. Aangezien we bij de zee in de buurt zitten bedenken we dat het een goed plan is om daarheen te gaan, te zwemmen, te zonnen, te seksen? Je kleed je aan maar je doet niet veel aan.. alleen een jurkje over je naakte lichaam en pakt wat spullen. Ik kijk je ondeugend aan en je zegt “wacht maar…”. Ik trek mijn zwembroek aan en een shirt aan, zonnebril op en pak ook wat spullen. We gaan lopend naar het strand en jij weet de weg zeg je. We lopen hand in hand, het is nog geen eens heel druk volgens mij en we komen via de duinen op het strand. Ik zie overal wel wat mensen liggen, maar niet hutje mutje naast elkaar. En opeens valt me iets op.. niemand heeft kleren aan! Ik kijk je aan en je zegt “verassing” en trekt je jurkje uit en bent helemaal naakt en geniet van de zon. Ik trek ook mijn kleren uit en blijf naar je sexy lichaam kijken. We lopen naar een goed plek achterin bij de duinen, beschut maar we hebben wel goed uitzicht. Ik kus je en pak je goed vast, ik voel de zon branden, onze lichamen een beetje bezweet en jij voelt mijn pik al iets tegen je aandrukken. Tijd om af te koelen en we gaan de zee in. We lopen naar het water en lopen langs allemaal naakte mensen die we niet kennen, best spannend en sexy om te zien. Mooie vrouwen, dikke vrouwen, geschoren vrouwen, kleine borsten, grote borsten…van alles ligt er op het strand. Ook genoeg mannen maar mijn oog is meer richting de vrouwen .. We komen bij het water aan en het is een beetje koud maar we gaan er verder in en gaan kopje onder. We zwemmen wat verder en zwemmen naar elkaar, al zoenend tegen elkaar aan. Ik pak je bij je billen vast maar jouw handen gaan ergens anders heen. Je pakt mijn pik vast en begint me onder water af te trekken. Beheerst, hard, geil… Ik kus je vurig verder en kreun, ik heb al de hele ochtend zin in je zeg ik. “Ik wil je de hele dag teasen, je bijna laten komen maar je mag niet spuiten tot ik het zeg”, zeg je.

Ik kijk je aan en knik en kreun dat het goed is. Onderwater ga ik met mijn handen naar je kutje, ik voel hoe warm je kutje nog is in dit koude water en glij in je met 2 vingers, ik vinger je heel beheerst, je kreunt je vindt het lekker. Ik ook want ik zeg dat je moet stoppen omdat ik anders kom. “Kun je me niet heel even neuken? Of kom je dan ook..” vraag je sexy .. Je slaat je benen om mij heen onderwater en ik zeg dat het heel even wel kan en druk mijn harde pik in je. We kreunen allebei maar we zijn ver genoeg van het strand dat niemand ons hoort of echt doorheeft wat we doen. Ik neuk je heel rustig en diep een paar stoten en dan moet ik echt stoppen en afkoelen. We laten elkaar los en gaan even zwemmen, want met mijn stijve pik kan ik zo niet het strand op komen. Nadat we zijn afgekoeld en ik weer het strand op kan lopen we het strand op, mijn pik hangt er nog wel fors bij en heb door dat we bekijks hebben, we lopen verder en gaan bij onze handdoek liggen. “Zal ik 2 ijsjes halen” vraag ik je en je zegt “lekker”. Ik kom terug met 2 raketjes en geef je er eentje. We likken aan ons ijsje terwijl we op de handdoeken liggen en je kijkt me ondeugend aan… “Je vindt mijn kutje toch altijd zo lekker smaken” en ik zeg “zeker, de lekkerste!”. Je pakt mijn ijsje, spreid je benen en drukt de bovenkant van het raketje heel even in je natte hete kutje en geeft hem terug…”nu heb je nog een lekkerder ijsje” zeg je sexy ondeugend! Het ijsje smaakt inderdaad nog lekkerder, “mm je bent zo sexy” zeg ik. Als de ijsjes op zijn blijven we een beetje op de handdoeken liggen en kletsen. “ik heb zin om je te pijpen” zeg je… “hier?!” vraag ik, “mm ja” zeg je. We kijken om ons heen of het kan en het is al wat later in de middag en het strand is nog wat rustiger en de lust neemt het over. Ik ga iets tegen de duinrand zitten en jij komt tussen mijn benen. Ik kijk goed om ons heen of we niet betrapt worden en jij gaat me likken, me teasen, je pijpt me en ik kreun.. Je proeft mijn voorvocht want ik ben zo geil dat ik niet veel nodig heb.

Opeens zie ik dat er een vrouw op haar buik ligt met haar zonnebril en onze kant op kijkt “volgens mij hebben we bekijks” zeg ik. Voor jou misschien nog wel een extra drijfveer om door te gaan en steekt je billen omhoog. De vrouw doet haar zonnebril af en kijkt mij aan en ik knik terug, ze likt over haar lippen. Ik heb een plannetje terwijl jij mij met gesloten ogen aan het pijpen bent. Ik kijk de vrouw aan, en wenk haar hierheen en wijs naar jouw omhoogstaande billen .. De vrouw kijkt geil terug en knikt. Ze staat op, ze is mooi, rond de 40 gok ik en heeft bruin haar. Mijn hart gaat tekeer door de situatie maar jij weet nog niet dat er iets gaat gebeuren. De vrouw komt dichterbij en kijkt me aan met een blik of ze echt mag .. ik knik en ze gaat achter je zitten. “ik heb een verrassing voor je” en je kijkt me aan “geniet maar kijk niet achterom” zeg ik je. De vrouw gaat heel sensueel met haar handen over je rug, je voelt zacht en je kijkt me aan, je hebt door dat het een vrouw is door de zachte manier van aanraken. Je gaat rustig door met pijpen en voor mij is het een heel fijn uitzicht en voor jou een heel fijn gevoel. De vrouwen gaat rustig met haar handen over je billen, je voelt je goed aan .. het is nieuw maar je wordt er heel geil van. De handen gaan over je kutje, je lippen staan open en ze voelt hoe warm en nat je bent. Een vinger gaat in je en ze vingert je heel rustig, je kreunt en ik voel dat je mijn pik harder vastpakt. Je wil dat ze verder gaat, je wil omkijken maar dat mag niet van mij. “Wil je dat ze verder gaat?” en je kreunt en wil het. Ze gaat met haar lippen en tong naar je kutje, ze gaat je likken en is er heel goed in. Je vergeet mijn pik een beetje, je komt in extase van geilheid en lust. Je wordt wilder en een orgasme is niet ver meer.. je lichaam gaat trillen als je haar tong over je klitje voelt en je kreunt en komt klaar… de vrouw staat op en komt naast ons zitten en ik zeg “Dit is Amber, ik heb haar net bij het halen van de ijsjes ontmoet”…en kijk je ondeugend aan.

Ik draai me om…en kijk Amber een beetje verwilderd en intens aan en glimlach speels naar haar. Hmm…dit kan een hele leuke vakantie worden voel ik… ik kruip naar jullie toe en kom op m’n knieën tussen je benen zitten, m’n handen in je nek en trek je naar me toe en kus je even….een warme, verhitte kus… Ik kijk je diep aan en zeg hees ‘ waarom ben je toch zo sexy….?’ ik knijp je even, een teken van dat je weet wat we doen, dat we het allebei heel sexy vinden en je me altijd zo goed aan voelt…. Ik kom tussen jullie in zitten en we relaxen en praten even een tijdje. Even fijn bijkomen van wat er net gebeurde… Op een gegeven moment zijn onze drankjes op en jij wil even wat sigaretten gaan halen, wat mij alleen laat met Amber… Ik zeg tegen je dat we hier wel even op je wachten. Het is zo gezellig… Jij vertrekt naar de strandtent en ik blijf achter met Amber. Ik kijk haar even aan, nog een beetje overdonderd door wat er net gebeurde. Ze ziet me kijken en glimlacht ondeugend naar me… ‘wat dit warme weer allemaal met je doet he…’ zegt ze speels en glimlacht ondeugend….ik pak haar vast en kus haar gepassioneerd. Het warme weer, jouw sexy lichaam, zo naakt naast me….een wildvreemde mooie vrouw…die ons zomaar vergezeld in ons spel…maakt me wild…ik ben nog lang niet uitgespeeld… We kussen een tijdje, ik voel dat we op 1 lijn liggen met wat we willen..we zijn vol lust…haar handen op mijn borsten, mijn handen op die van haar…. Ik knijp haar even in haar tepels, m’n handen op haar billen…en zo kussen we een tijdje tot jij weer terug komt en ons ziet zitten….je glimlacht…dit is heel sexy…heel onverwachts…2 vrouwen….helemaal van jou…geïnteresseerd in elkaar….op een warm strand…mensen om ons heen…net ver genoeg om niet echt op te vallen….maar niet helemaal beschut…dit is een van je favoriete fantasieën…we merken dat je terug bent en stoppen… Ze komt tussen mijn gespreide benen zitten, m’n armen om haar middel en we en kijken je allebei ondeugend en verwachtingsvol aan…

Als ik terug kom en jullie zo zie zitten weet ik dat dit goed uitgepakt is, ik zie jullie kijken, speel, ondeugend maar vooral heel geil. Ik kom naast jullie zitten, we drinken wat, roken wat en praten wat. Amber blijkt alleen te zijn, ze moest even een vakantie hebben alleen en ontspannen .. voor ons perfect want wij willen haar graag verder betrekken in ons spel. Amber heeft jou nog niet echt los gelaten maar is ook geïnteresseerd in mij, ze verkend mijn lichaam met haar hand maar is al snel bij mijn weer harde pik. Ze trekt eraan, kijkt me geil aan en zegt dat ze die wil voelen, ik kijk jou aan en je knikt dat het mag .. maar ik zeg tegen Amber “Zullen we straks naar ons hotel gaan en privé dit voorzetten?”, ze zegt “Goed plan, ik ben geil en wil komen door jullie.. Maar eerst wil ik hier die lekkere pik van je proeven”. Ze gaat op haar knieen en likt aan mijn pik. Voor jou het perfecte moment om terug te doen wat ze bij jou deed. Amber gaat verder, ze likt als een ervaren vrouw aan mijn pik en neemt hem in der mond en ik kreun. Jouw handen gaan over haar lichaam, je bent benieuwd naar haar kutje en voelt via haar billen naar beneden over haar lippen .. ze heeft wat grotere lippen maar ze zijn heel nat. Ik kreun van wat er gebeurd en dit geile gezicht, ik weet niet of ik dit nog heel lang kan houden en zeg dat het te lekker is. Jij bent Amber aan het vinger en ze is wijd, je stopt er met gemak 3 vingers in en hoort haar kreunen. Je kijkt om je heen of niemand ons ziet maar het is steeds rustiger geworden dus de kust is veilig. Ik voel de opwinding in haar en voel hoe ze me pijpt dat ze geniet van jouw handen. Je gaat op je rug liggen, precies onder haar kutje en je proeft haar geile kutje, ze smaakt heel opwindend en je likt al haar vocht op. Je likt haar klit en je hoort haar genieten van jouw spel met je tong en haar kutje. Ik zeg dat ik echt bijna niet meer kan.. “Mag ik doorgaan”, vraagt Amber en je zegt “Zuig hem maar leeg, hij heeft nog wel wat over voor straks”. Ik geniet van je geile woorden en geniet van de onbekende mond om mijn pik die vol lust probeert alles uit mij te krijgen. Je voelt hoe nat haar kutje is, ze wordt steeds natter en kreunt steeds meer. Je kan met je handen zo onder haar liggend precies haar borsten vastpakken en knijpt erin. Voor haar een ultiem moment waardoor ze komt en keihard aan mijn pik zuigt .. ik kom ook. “ik kom ik kommmmmm” en spuit haar hele mond vol en ze slikt alles door terwijl jij haar kutje voelt klaarkomen op je tong. Amber kijkt me geil aan en gaat verzitten, ze pakt jou vast en brengt je omhoog en jullie gaan tongen .. je proeft mijn zaad wat eigenlijk vandaag alleen voor jou zou zijn, maar je geniet van alles wat er gebeurd en wordt alleen maar geiler … “Even bijkomen” zeg ik en iedereen beaamd dat en we liggen nog even op de handdoeken en vallen alle 3 een beetje in slaap tegen elkaar… Opeens schrik je wakker en het is al 19:00 en maakt ons wakker.. “Gaan jullie mee naar het hotel?”

hmm…dit was een fijn, heel sexy stranddagje in de zon, maar het is al laat…we zijn allemaal nog een beetje rozig van ons wilde spel op het strand en ons dutje, maar we pakken onze spullen en we vertrekken terug naar het hotel. M’n gedachten zijn er nog niet helemaal bij en ik denk even terug aan een uur geleden…hoe ze je pijpte…hoe je klaarkwam…en haar natte kutje boven me hing…ik proef jullie nog een beetje…hmm…zo sexy…in het hotel aangekomen lopen we nog even door naar de bar. Daar gaan we nog even zitten in de lounge hoek die ze daar hebben, een grote bank..meer een soort groot bed met allemaal kussens. Jij besteld wat drankjes en we gaan nog even relaxen. We praten wat over dingen die we nog willen doen in onze mini vakantie maar ik zie onze blikken steeds weer even over en weer naar elkaar gaan. Alles wat we doen, zeggen…het lijkt een grote flirt…tease….we zitten dicht bij elkaar…je hand op m’n been…eentje achter m’n rug…stiekem onder mijn jurkje…op de rand van m’n slipje…mijn voeten en been tegen haar been….zo zitten we even, ik zie de blik in je ogen, vurig, donker…zoveel geduld heb je niet meer…ik zie je naar ons kijken…je hand door je haar…heel nonchalant zoals je altijd doet, maar ik weet wel wat er door je hoofd heen gaat duiveltje…ik zie dat onze drankjes bijna op zijn en stel voor om onze avond boven op onze hotelkamer verder voort te zetten…jullie vinden dat een goed plan, dus gaan we met de lift naar helemaal boven in het hotel waar onze kamer is. We hebben een dure kamer gekozen. Heel luxe. We wilden een ultieme vakantie, na al dat harde werken. We lopen de kamer in, zetten onze spullen weg en schenken nog wat te drinken in… We hebben een groot bed, midden in de kamer. Ik merk dat ik mezelf ook niet helemaal meer kan inhouden…deze dag heeft veel te veel opgebouwde spanning en ik heb je nog niet goed genoeg gevoeld…je loopt door de kamer, trekt je shirt uit want het is warm. Ik loop naar je toen en kom achter je staan. Ik druk m’n borsten tegen je aan, je voelt m’n harde tepels prikken in je rug…een teken…en pak je bij je kruis….genoeg gerust denk ik…en knijp even speels in je alweer harder wordende pik…Amber kijkt naar ons en ik zie haar lachen. Ik draai je om…je ziet mijn teasende blik. Ik duw je achterover op bed en klim boven op je…m’n handen maken snel je broek los…ik trek m’n jurkje en bikini uit…zoveel had ik niet aan…en gooi het op de grond… ik voel je inmiddels harde pik prikken…ik trek je zwembroek uit…ik wil je naakt…ik neem je harde pik in m’n mond….ik kan me niet meer inhouden en begin je heftig te pijpen…je bent zo lekker….zo perfect…ik lik je, zuig op je eikel, bouw het tempo op, ik wil je keihard. En op het moment dat je hard genoeg bent naar mijn zin….trek ik mezelf omhoog…kus je snel…en schuif m’n natte, gladde kutje over je harde pik en kreun…

Maar ik wil Amber ook betrekken in ons spel, ik besef me dat ik nog iets leuks gekocht had voor ons vakantie…iets waar we mee konden spelen…ik stop even en kruip van het bed naar m’n koffer…en pak uit de koffer een kaars….hmm…dit is een fantasie die ik voor ons bedacht had…maar met z’n 3en is nog leuker. Ik vraag aan Amber of ze op bed wil gaan liggen, naakt…en ze komt naast je liggen…ik pak een aansteker van tafel en loop langzaam naar het bed en kijk jullie allebei even intens aan… Ik steek de kaars aan en zet hem naast het bed….ik kruip bij jullie op het bed en kus Amber even….en daarna jou….hmm…dit is zo’n sexy droom, maar het is helemaal geen droom…het is werkelijkheid..ik draai me om en pak de kaars en kijk jullie uitdagend aan, en zeg dat jullie je geen zorgen hoeven te maken….het zal geen pijn doen..gewoon een beetje…tintelen… Amber ligt naakt voor me en ik ga een beetje over haar heen zitten, met mijn handen strijk ik over haar mooie borsten, langzaam naar beneden….haar tepels zijn hard…ze kreunt voorzichtig en trilt een beetje….ik zie je verwachtingsvol naar ons kijken en zie dat je jezelf langzaam aftrekt…voorzichtig laat ik wat kaarsvet op haar buik druppen…en ik voel dat ze schrikt….haar rug hol maakt…maar dan weer ontspant… Ik kus haar om haar gerust te stellen….mijn hand wrijft zachtjes over het kaarsvet op haar buik en ik voel dat het langzaam oplost in olie….warm…heel glad….en wrijf het langzaam uit over haar buik…ik laat nog een beetje kaarsvet druppelen….dit keer op haar borsten…ik zie haar wat gespannen, maar verlangende blik in haar ogen…ze weet dat het goed is…ik wrijf het kaarsvet langzaam uit over haar borst….over haar harde tepel….ik voel hoe ik langzaam steeds natter wordt…dit is zo sexy…ik hoor je af en toe kreunen…en kijk even om…hmm…je bent zo sexy…je trekt aan je harde pik…en kijkt naar ons…ik bijt op m’n lip…ik wil je zo graag in me voelen…je weet dat ik naar je verlang…dit is om even op te warmen…