Stories

Zwembadonderhoud

Net terug van een klant waar ik het zwembad onderhoud doe. Zoals als gewoonlijk duik ik het water in als het onderhoud gedaan is en profiteer er van. Dit deed ik vanmiddag ook … alle ramen waren ivm de hitte dicht en kleedde me uit. Dook in het bad want bij 29 graden kun je er zo in en is heerlijk! Enfin ik zwem wat en ga wat drijven op mijn rug, en omdat ik toch half met mij hoofd in het water lig en dus niks hoor en alleen de blauwe lucht, dreef ik zo bloot door het water! Tot ik eventjes mijn ogen opendeed en dacht iets te horen of te zien … en ja hoor… daar kwam de eigenaresse aan met een handdoek omgeslagen.

Ze stond op het terras naast het zwembad en groette me en vroeg of ik het erg vond of ze ook kwam in het water? Uh nee maar ja ik heb geen zwembroek aan dus ja ik weet niet of u dat een probleem vindt ? Nou ik heb wel vaker een blote man gezien hoor en ik ben niet preuts, deed haar handdoek af en ook zij was bloot! Ze had enorme grote borsten en jeetje wat word ik daar altijd opgewonden van! Maar toch maar proberen een erectie te vermijden dacht ik zo! Ze maakte diverse baantjes schoolslag en toen ze de andere kant had bereikt, draaide ze zich op haar rug en dreef zo langzaam naar het midden van het bad toe. Tjezus wat een uitzicht had ik …. grote borsten die half omhoog staken uit het water en ik maar proberen aan alles te denken behalve aan kijken ! Helaas …ik werd steeds harder en had een enorme stijve gekregen. Ik ging maar wat naar de kant en ging met mijn armen op de rand staan in het bad… ze kwam drijvend dichterbij, stond op en kwam naast me staan! En ja door het heldere water moest ze toch wel zien dat ik een erectie had… haar borsten wiebelden in het water en haar tepels werden wat groter! Jezus wat moet ik doen dacht ik? Nou weet je ik zeg het gewoon eerlijk! “ sorry hoor maar ik heb het een beetje moeilijk gekregen zei ik”. Ik heb een erectie en die gaat niet zomaar weg”! Oh joh.. komt dat door mij of zo? “ uh ja ..ik ben natuurlijk al 3 jaar gescheiden en ja… dit windt me wel erg op”!

Haar blik ging naar beneden en keek in het water. “ Zo… die is wel erg hard zo te zien” dat is voor mij ook lnag geleden hoor om een stijve pik te zien”! Mijn man doet niks meer al jaren! Masturbeer jij vroeg ze me? “ ja natuurlijk doe ik dat” “ vaak “? Nou hangt er vanaf”! Oh nou ik ook… de ene keer 2 x per dag en dan een paar dagen achter elkaar en dan weer een tijdje niet”! “ wanneer jij voor het laatst vroeg ze”? Nou verleden week dus zeg maar 6 dagen geleden! Nou dan zul je wel klaar willen komen lijkt me zo te zien ! Mijn pik klopte echt vreselijk en deed bijna pijn! “ Anders dan trek je jezelf af joh.. vind ik niet erg hoor”zei ze”! Mijn hand omvatte mijn pik en ik begon mezelf af te trekken en onderwijl kijkende naar haar borsten.
Weet je zei ze .. ga eens op de bedrand zitten”! Ik klim uit bad ging zitten met mijn benen in het water, pik omhoog en wachtte af”! Ze deed mijn benen uit elkaar , opende haar mond en stak zo ineens mijn pik naar binnen en begon me te pijpen! Oh mij God dacht ik… dat duurt echt niet lang voor ik klaarkom! Sneller ging ze heen en weer… na een minuutje of zo stopte ze! “ wat een lekker harde pik zeg” voelt alsof hij op springen staat! Nou dat klopt ook want ik kom bijna klaar zei ik! Snel begon ze me af te trekken en keek me ondertussen aan en zei toen” spuit maar lekker over mijn borsten heen”!! Harder en harder trok ze aan mijn keiharde pik en toen… “ oh jaaa jeeetje oh ja trek me af ja lekker”!

Ik spoot alles over haar borsten en tepels en met mijn pik in haar hand wreef ze alles erover uit! Grote glimmende tieten dobberden heen en weer in het water! Wijdbeens stond ze in het water en ik zag dat ze aan het vingeren was… steeds sneller ging haar hand en vingers over haar kut. Mijn pik werd langzaam weer stijf en terwijl ik naar haar keek en zag hoe ze schokkend klaarkwam, spoot ik voor een 2e keer mijn sperma uit mijn pik. Maar nu kwam het op haar wang en met haar vinger streek ze het op en likte alles schoon! “ nou zei ze… daar waren we allebei wel aan toe”! Ik beaamde het en zei “ ik kan me niet herinneren dat ik zo lekker en twee keer ben klaar gekomen”! Dit blijft een aangename herinnering voorlopig!
Eenmaal thuis en nu tijdens het typen, voelde ik weer een erectie opkomen en heb voor een 3e keer het heerlijke gevoel van klaarkomen gehad! Deze zondag gaat de geschiedenisboeken in!!